یکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۰
در زندگی مرحوم ابراهیمی هیچ گاه کج روی سیاسی دیده نشد

حوزه / رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین گفت: اگر زندگی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سیدموسی ابراهیمی را ورق بزنیم، بصیرت را در سطح بالایی مشاهده می‌کنیم و هیچگاه کج‌روی سیاسی را در مشی و مرام ایشان ندیدیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، در مراسم چهلمین روز درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدموسی ابراهیمی مدیر اسبق حوزه‌ علمیه استان قزوین که در آستان مقدس امامزاده حسین(ع) برگزار شد، اظهار کرد: آموزه‌های دینی، هر علمی را مقدس و مورد احترام نمی‌داند و باید دنبال علم نافع باشیم تا راه خود را پیدا کنیم.

 وی ادامه داد: یکی از علائم علم نافع این است که انسان را موحد بار می‌آورد، یعنی اگر خروجی علم، توحید باشد، علم نافع خواهد بود و  آنهایی که حقیقتاً عالم هستند، فقط از خدا خشیت دارند چرا که علمشان آنها را به مرحله توحید رسانده است.

 امام جمعه قزوین افزود: علامت دیگر علم نافع، رساندن انسان به جایگاه وحی، رسالت و نبوت است و علم حقیقی انسان را به این مرحله می‌رساند. خداوند خطاب به پیامبر(ص) فرمود آنهایی که به علم نافع رسیده‌اند، می‌دانند آن چه بر تو نازل شده است، حق است.

 نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: خداوند فرموده کسانی که می‌دانند آنچه بر تو نازل شده است، حق است با کسانی که نمی‌دانند همسان نیستند چرا که آنها از علم نافع برخوردار هستند و علم را ابزار دنیای خود قرار نمی‌دهد.

 وی عنوان کرد: گنجینه‌های عظیمی درباره علم نافع وجود دارد، اگر خدا به جامعه‌ای بخواهد خیر برساند، کسانی که دین، قرآن و معارف دینی را درک می‌کنند، زیاد می‌شوند و جاهلان در اقلیت قرار می‌گیرند و فضا، فضای علم و معرفت می‌شود.

 رئیس شورای حوزه علمیه قزوین  تصریح کرد:  امام صادق(ع) فرمود اگر خدا بخواهد به کسی خیر بدهد، به او شرح صدر می‌دهد و وقتی شرح صدر به او داده شد، زبانش به حق گویا می‌شود و در مقابل ظلم، سکوت نمی‌کند و این حق‌گویی با حقیقت وجودش عجین می‌شود و به علمی که آموخته، عمل می‌کند و اگر انسان به اینها رسید، اسلامش جامع و کامل می‌شود.

 امام جمعه قزوین تصریح کرد: علم فقط رفتن به مدرسه و کتاب خواندن نیست، بلکه علم آن چیزی است که از ناحیه خدا بر دل انسان بنشیند، علم نوری است که هر کسی را که خدا اراده کرده او را هدایت کند، در دل او قرار می‌دهد و امام صادق(ع) فرمود اگر طالب علم هستید، باید علم را با عبودیت شروع کنید و باید بنده خدا بشوید تا لایق دریافت علم شوید.

وی افزود: امام صادق(ع) فرموده علم را برای عمل بخواهید و اگر علم نداشته باشیم ممکن است عامل خسارت شویم و علم حقیقی را باید از خداوند بخواهیم. وقتی کسی عالم شد مسئولیت پیدا می‌کند و مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی همین گونه بود و نهج‌البلاغه به خاطر فعالیت‌های ایشان در استان قزوین بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: مرحوم ابراهیمی با نظم بسیار خاصی مطالب را گردآوری می‌کرد که در حال حاضر دو جلد کتاب شریف ایشان درباره قرآن است و زندگی خود را برای این معنا گذاشت.

 امام جمعه قزوین تصریح کرد: مرحوم ابراهیمی به معنای واقعی کلمه اهل جهاد بود و غیر از آنکه پدرشان شهید بود، فرزندشان نیز به شهادت رسید.

 وی  ادامه داد: روحانیون بزرگ استان قزوین نظیر مرحوم آیت‌الله باریک بین، مرحوم آیت‌الله شالی و مرحوم حاج آقای ابراهیمی جهاد را در دوران خفقان شاهنشاهی انجام می‌دادند و این مهم بسیار ارزشمند بود. امام جمعه قزوین یادآور شد: اگر زندگی مرحوم ابراهیمی را ورق بزنیم، بصیرت را در سطح بالایی مشاهده می‌کنیم و هیچگاه کج‌روی سیاسی را در مشی و مرام ایشان ندیدیم.

 نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: ایشان به معنای واقعی کلمه اهل علم، تفکر و بصیرت بود و به مسائل صرفاً تعبدی نگاه نمی‌کرد و محدث بزرگی در دوران خود بود و اثر حدیثی ماندگاری را بر جای گذاشت.

 وی تصریح کرد: کتاب ایشان به نام «موسوعة کلمات الرسول الاعظم(ص)» که جمع‌آوری مجموعه بزرگی از احادیث پیامبر اسلام(ص) بود، که برای اسلام و مسلمانان بسیار ارزشمند است.

در زندگی مرحوم ابراهیمی هیچ گاه کج روی سیاسی دیده نشد

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • علی IR ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
    سلام. داستان چهل طلبه ای که در ابتدای دهه هفتاد از حوزه اخراج شدند رو شنیدید؟